FC Otepää mängis Ale Coq Arenal karikafinaalis

Kolmapäeval 11.septembril täitus suuremas osas FC Otepää esindusmeeskonna üks ammuseid eesmärke, milleks on olnud Väikeste Karikavõistluste võitmine.

Olgu öeldud, et selles karikasarjas ei mängi kaasa Eesti kõrgemate liigade võistkonnad, kuid konkurentsis oli tänavu siiski täpselt 67 meeskonda. Eesti jalgpalli peastaadionil toimunud finaalis tuli meil küll vastaste Paide Linnameeskonna 4:1 paremust tunnistada, kuid südikas mäng ja väravavaht Ermo Ojaste penaltitõrje ning Priit Lehismetsa viimase minuti värav lõpetasid finaali siiski väga positiivsete emotsioonidega. Suur kummardus veelkord kõigile ca 100-le FC Otepää toetajale, kes staadionile meile kaasa elama tulid ja selle mängu atmosfääri ülivingeks muutsid!

Et kolmapäevasel päeval toimunud pikk reis veelgi meeldejäävamaks muuta organiseerisime oma klubi liikmetele, noormängijatele ja nende vanematele kohapeal ka veidike aktiivset tegevust. Lisaks ringkäigule Ale Coq Arenal kohtusid mängule sõitnud otepäällased meie endise esindusvõistkonna mängija ja praeguse FC Flora spordidirektori ning U17 koondise peatreeneri Norbert Hurt’ga. Lõbusa aktiivse tegevuse järel vastas Norbert laste erinevatele jalgpalli alastele küsimustele, aga vastuseid tuli anda ka isikliku elu kohta ala „Kui palju teenid?“ vs „Kumb on kõvem kalamees, kas sina või Rasmus Mägi?“.

Kokkuvõttes oli tegu ühe ülilaheda sündmusega nii mängijate kui kõigi teiste jaoks ja loodetavasti motiveeris see kogemus osalenud lapsi veelgi rohkem pingutama, et ka ise saaks kunagi Ale Coq Arenal mängida.

Pildigalerii karikafinaalist.

Karikafinaali kokkuvõtlik video.