Suvised ettevõtmised

Tagasivaade juuni-juulisse toob meie ette palju erinevaid sündmusi kui ka Otepää valla Lahtised Meistrivõistlused ja 13. korda toimuva Otepää Cupi.

Peale jaanipäeva oleme klubiga traditsiooniks teinud rahvusvahelisel jalgpalliturniiril, Pärnu Summer Cupil osalemise. 3 ööd koolimaja põrandal, 3 vanusegruppi võistlemas andis paljudele meie noortele esimese iseseisva kogemuse, kui tuli emotsionaalselt ja distsiplineeritult olla iseenda “peremees” ja teha koostööd üksteisega. Turniiril mängisid kõik võistkonnad 7 mängu, paraku küll poodiumile ei pääsetud, kuid laste silmist ja emotsioonist oli näha, et ka “väiksest kohast” tulnud klubi näitab võrratut teotahet suuremate jalgpalliklubide vastu.

FC Otepää lapsed ja Pärnu Summer Cup 2022


Meie enda klubi kasvandikud on jõudnud verstapostini, kus esimest korda jõuti tagasi Otepääle oma oskusi näitama valla Lahtistel Meistrivõistlustel. Peamiselt 2006 a. sündinud noored pallivõlurid tulid II kohale kui pidid alla vanduma 2022. aastal saalijalgpalli meistriliigas 3. kohale tulnud Tartu Ravensile. Suur tänu kõigile abistajatele, kaasaelajatele, osalejatele ja suurepärastele võimalustele Kääriku spordikompleksis.

FC Otepää 2006 kasvandikud Otepää valla Lahtised Meistrivõistlused jalgpallis, endine treener Martin Teder

Traditsiooniks saanud Otepää Cup on toonud meieni aasta-aastalt inimesi Eesti eripaikadest kui ka välismaalt. Sel aastal linna ja vallas olevaid majutusasutusi täitvad ja küllasõitnud jalgpalliklubid osalesid kokku 57 võistkonnaga, keda rõõmsalt tervitasid 5 Otepää kohalikku võistkonda. Tehvandi staadioni avarustes toimus neli pikka päeva turniir, kus nahkkera veeretasid ligi 700 aktiivset noort.
Võistluspäevadel olid mängimas 2009-2015. a sündinud lapsed. Osavamateks ja silmapaistvamad pallivõlurid leidus nii Tammeka Jalgpallikoolist, FA Tartu Kalevist, FC Araratist, FC Florast kui ka FC Elvast. Otepää kohalikud mängisid 2010 ja 2012 vanusegrupis 5-6. koha mängu ja noorimates tehti tubli võidukas päev. Meie au ja uhkus on teie!

FC Otepää 2014-15. a sündinute grupp, Otepää Cup 2022, noortetreener Martin Raid

Suured tänud koostööpartneritele, toetajatele, ja inimestele, kes on ürituste kordaminemisele kaasa aidanud. Aitäh Otepää vald, Eesti Kultuurikapital, Ugandi Resto, SA Tehvandi Spordikeskus, Fripuit, Amark veoteenused, Isport, UPM, Finlaid, Lukucentrum, Karupesa Hotell, Mapomets.