Laste jalgpalliturniiri Otepää Cup 2019 kokkuvõte

26-28.juuli toimus Tehvandi staadionil 10 korda laste jalgpalliturniir Otepää Cup.

Juubeliturniiril osales 16 erinevat klubi 66 võistkonnaga ja ca 600 lapsega. Kolme päeva vältel peeti suurepärasel Tehvandi staadionil kokku 165 mängu.

Kõige edukamad klubid Otepää Cupil olid sel aastal Viimsi Martin Reimi Jalgpallikool ja Tammeka Jalgpallikool. FC Otepää võistkonnad mängisid kolmes vanuseklassis, kuid kõrgeimate kohtade heitlusesse sel korral ei sekkunud. Samas said osad FC Otepää noormängijad klubidevahelise koostöö raames võimaluse ka JK Tammeka eest mängida ja läbi selle ka kõrgemate kohtade heitluses kaasa lüüa. Pildid turniirist leiab FC Otepää Facebooki lehelt ning kõik tulemused on üleval turniiri kodulehel – cup.fcotepaa.ee

Suur aitäh kõigile toetajatele, kes aitasid turniiri osalejatele meeldejäävaks muuta!
FC Otepää