Otepää Gümnaasiumi poisid võitsid vabariikliku finaalturniiri jalgpallis

Esmakordselt ajaloos toodi koolidevaheliste võistluste jalgpallikarikas Otepääle.

Alguse sai kõik 19.aprillil kui toimus Valgamaa koolidevaheline jalgpalliturniir 1-5.klassidele. Pühajärve Põhikool jäi põneva penaltiseeria järel napilt finaali ukse taha, kuid lõpetas turniir võidukalt 3.kohaga. Otepää Gümnaasium sai 7 kooli konkurentsis väravatevahega 17:0 kindla 1.koha ja pääses sellega finaalturniirile.

Reedel 04.mail osalesidki Otepää Gümnaasiumi poisid vabariiklikul 1-5.klasside vahelisel jalgpalli finaalturniiril. Alagruppis võideti Tartu Miina Härma Gümnaasiumi ja Tallinna Nõmme Põhikooli võistkondi ning mängiti viiki Rakvere Gümnaasiumiga. See tagas alagrupi võidu, millega pääseti otse kolme parema hulka. Finaalmängudes saadi jagu Elva Gümnaasiumi poistest ning viigistati Tabasalu Gümnaasiumi tiimiga ja nii toodi esmakordselt ajaloos kuldmedalid ja 1.koha karikas Otepääle!!!

Võistkonda kuulusid: Robin Mathias Müür, Peeter Alev, Uku Vähi, Steven Tamm, Morten Oscar Orussaar, Tobias Vernik, Simm Vernik, Silver Nõgols, Henri Hein ja Joonas Sakkis.