Eesti Meistrivõistluste 2018.a. hooaeg on alanud

2018 aasta jalgpallihooaeg on juba alanud ja alljärgnevalt põgus ülevaade FC Otepää võistkondadest.

FC Otepää esindusmeeskond alustas oma teist hooaega EMV II liigas. Kui eelmine hooaeg oli meeskonna eesmärk liigasse püsima jääda ja sellega ka väga kindlalt hakkama saadi, siis sel aastal seati latt eelmise aasta 9.kohast 14 võistkonna seas mõnevõrra kõrgemale. Meeskond on võtnud sihiks jõuda esimese 6 hulka ning edestada taas Tõrva JK-ga Valgamaa parima jalgpallimeeskonna arvestuses. Esimesed mängud on alanud küll põnevalt, kuid juba traditsiooniliselt tagasihoidlikult ja eks suurem hoog tuleb sisse siis kui mängud muruväljakutele jõuavad.

II liiga kalender, tulemused, võistkondade koosseisud jms on leitavad siit –
http://jalgpall.ee/voistlused/madalamad-liigad/2/II.W/S

FC Otepää eelmise hooaja mängijatest suurem osa jätkab ka sel aastal, kuid nagu ikka siis on huvi tagasi tulnud ka mitmetele endistel mängijatel. Mõnevõrra on koosseis täienenud ka eelmise hooaja FC Otepää duubelvõistkonna Tartu Ülikool Fauna mängijatega, kes sel aastal ise võistkonda välja ei pannud ning uueks “duubliks” sai sel hooajal FC Vastseliina, kust nii mõnedki mängijad on ka varasemalt Otepääd esindanud.

Peale meeskonna mängivad EMV-l tänavu ka 6 noortevõistkonda – U15, U13, U11, U10 ja U9 vanuseklassides. Kõige vanemad poisid mängivad taas sarnaselt esindusmeeskonnale Tehvandi staadionil ja nooremad võistkonnad endiselt Pühajärve äärsel Aedlinna jalgpalliväljakul. Lisaks osalevad osad Otepää tüdrukud sel hooajal EMV-l FC Elva koosseisus ning loodetavasti leiab kevadel uut hingamist ka meie rahvaliiga naiskond.

Põnevat alanud jalgpallihooaega ja tulge ikka omadele kaasa elama!