FC Otepää poisid osalesid Elva Elite Cupil

11-12.mail toimus Elva kunstmuruväljakul rahvusvaheline noorte eliitturniir. Enamus FC Otepää poisid mängisid koos FC Elva poistega koondvõistkonnas, mille nimeks South Estonian Selection.

Kohe algusest peale oli selge, et sellise tasemega turniiril tuleb SES võistkonnal kõvasti kaitses võidelda ja oodata kannatlikult oma rünnakuvõimalusi. Mõlemal päeval said ka poisid sellega väga hästi hakkama. Napid kaotused tuli  küll esimesel päeval vastu võtta, kuid arvestades et vastaste väravad tulid lausa 4 korral meie oma mängija puutest, siis oli selge, et ühel hetkel see ebaõnn pöördub ja saame kaitse väga korralikult pidama. Täpselt nii ka juhtus. Kuues viimases mängus lasime endale lüüa vaid 2 väravat ja suutsime ka ise samapalju lüüa. Turniiri lõpuks andis see 14 võistkonna seas tubli 10.koha ning Eesti võistkondadest olime JK Tallinna Kalevi järel teised.

FC Otepää poistest mängisid SES võistkonnas: Ruuben Jaagant, Peeter Alev, Uku Vähi, Morten Oscar Orussaar, Joonas Sakkis ja Steven Tamm.

Kaks päeva enne turniiri algust pakuti FC Otepää mängija Robin Mathias Müür’le ainukordset võimalust mängida koos Inglismaa klubi West Ham United’ga. Kuna selliseid võimalusi just iga päev ei tule ja iga ambitsioonika mängija unistus on esindada mõnda tippklubi, siis otsustas Robin loomulikult väljakutse vastu võtta. Kohanemine West Hami  mänguga polnud just kõige sujuvam ja seda eelkõige keelebarjääri tõttu, kuid ka selliseid kogemusi võib tulevikus vaja minna.

Kõik tulemused Elva Elite Cupilt leiab siit – http://turniir.ee/elvaelitecup/fixtures?class=540