FC Otepää esindus oli tähtsas mängus üle Suure-Jaanist

Pühapäeval mängis FC Otepää esindusmeeskond taas Tehvandil, kus vastaseks Suure- Jaani United. Kodumeeskond oli väga motiveeritud, kuna lisaks kolmele punktile, oli võimalus võtta revanš esimeses ringis saadud kaotuse eest. Kuigi Suure- Jaani oli teise ringi mänge alustanud ehk oodatust tagasihoidlikumalt, võis siiski ennustada võrdsete lahingut.

Kell 17 kõlas avavile ning Otepää alustas kohe üsna kõrge pressinguga. Lassmann & Lehismetsad süsteem ründeliinis tundus jälle hästi toimivat. Esimene võimalus tekkis kohe üsna mängu alguses, kui Raul purjetas ääre pealt kasti, leidis sealt sööduga värava all oodanud Taavi, kuid Suure- Jaani väravavaht suutis löögile ette hüpata. Kuigi 18. minutil suutis Priit meisterlikult realiseerida Raulilt saadud läbisöödu, jäi esimesel poolajal hulgaliselt realiseerimata väga häid võimalusi. Suure- Jaani millegi väga ohtlikuga üllatada ei suutnud, pigem prooviti kontratega, mis üldjuhul Otepää kaitsjate poolt kiirelt neutraliseeriti. Seega mindi puhkepausile kodumeeskonna 1:0 eduseisus, mis ilmselgelt oli pigem pettumus ning jättis kõik võimalused ka Suure- Jaanile teisel poolajal mängu tagasi tulla.

Teine poolaeg oli sarnane esimesele, Otepää surus enda tahtmist peale, et suurendada  eduseisu. 59. minutil see õnnestuski, kui Priit sai kirja enda teise kolli ja veel millise: suurepärane tehniline sooritus käärlöögi näol- kuigi pall lendas otse väravavahile sülle, puterdas ta selle siiski läbi käte. Pall veeres üle väravajoone ning 2:0 oli tõsiasi. Seis sundis külalisi rohkem rünnakule panustama ning see tekitas veel rohkem ruumi Otepää ründajatele. 67. minutil võitis Priit Otepää väljakupoolel palli ning kiire sööduga leidis poolelt väljakult spurti alustanud Rauli, kes väravavahi seekord üle suutis mängida, 3:0! Mängu lõppseisu vormistas Suure- Jaani poolt Terras, kes 89. minutil tõi tabloole seisu 3:1. Video väravatest:

Esindusmeeskond jätkab kodus, Tehvandil nö “puhaste paberitega” ,olles tunnistanud ainult võite. Järgmine mäng seal juba pühapäeval, kell 17, kus liidrite duellis kohtutakse EMÜ SK-ga. Ole kohal!