Esindusmeeskond kaotas olulises mängus EMÜ SK-le

Möödunud pühapäeval mängis FC Otepää esindusmeeskond taas Tehvandil, vastaseks liigatabeli teisel real paiknev EMÜ spordiklubi. Oodata oli väga pingelist lahingut, esimeses kohtumises kaotanud Otepää tahtis saada revanši ning võit oleks andnud üsna turvalise 7- punktilise edumaa lähirivaali ees.

Mäng algas Otepää poolt rabedalt, kaitseliinis puudus tavapärane kindlus ning asjad hakkasid kohe kodumeeskonna jaoks allamäge minema. Juba 7. minutil nõelas EMÜ valusalt kontrarünnakust, pall kindlalt võrgus ning seis 0:1! Mäng kulges edasi veel närvilisemalt, kus oma panuse andis ka kohtuniku ebakindlus ja vaieldavad otsused. 15. minutil kukkus esimese värava autor Starovoitov Otepää karistusalas ning kohtunik nägi selles penaltiväärilist viga. Serikov penaltil ei eksinud ning seis 0:2! Kodumeeskonna jaoks ootamatu mängu algus, kuid kindlasti ei kavatsenud Otepää mehed sellega leppida. 16. minutil purjetas Martin Raid osavalt vastaste karistusalasse, tekitas seal piisavalt segadust ning vastaste kaitsemängija suunas palli õnnetult oma väravasse, 1:2 Otepää poolt vaadatuna. Meeletu tahe ja sportlik viha sundis kodumeeskonda veel rohkem pingutama ning see kandis ka vilja 24. minutil sai suurepärase individuaalse sooritusega hakkama võistkonna kapten Raul, kes EMÜ kaitseliini osavalt üle mängis (loe: jooksis) ning palli kindlalt alla nurka kõmmutas, 2:2! Paraku ebakindlus kaitses tekitas külalistele endiselt palju võimalusi ning ühe nendest EMÜ mehed 29. minutil realiseerisid, taas Otepää taga 2:3! Sellelt seisult mindi ka puhkama.

Teine poolaeg olulist murrangut mängu ei toonud. Otepää küll üritas, kuid vastased seisid kaitses targalt ning ootasid oma võimalusi pigem kontrate pealt. Kodumeeskonna poolvõimalused tulemust ei toonud, EMÜ suutis aga kahel korral veel resultatiivselt oma vasturünnakud lõpetada. 69. minutiks oli seis 2:5 ning olukord tundus juba üsna lootusetu. Pööret mängu enam ei tulnudki ning nii oli Otepää sunnitud vastu võtma oma esimese kaotuse kodustaadionil Tehvandil. Tabelis läks seis seega eriti intrigeerivaks: Otepää endiselt liider 34 punktiga, kuid nii EMÜ kui ka Tarvastu 33 punkti peal. Järgmine mäng esindusmeeskonnal Tartu Ülikool Fauna vastu, pühapäeval kell 16.00, Kaagveres.