Esindusmeeskond jätkas teise ringi mänge võidukalt!

Laupäeval mängis FC Otepää esindusmeeskond taas Tehvandil, kui vastu võeti Valga FC Warrior. Tabeliseis pani favoriidikoorma kindlalt kodumeeskonnale- Otepää 28 punktiga liider, külalised Valgast, aga tabeli viimasel real, 4 punktiga. Sellegipoolest oli oodata tulist lahingut, kuna Nuustaku meestel oli see peale pikemat pausi esimene mäng, Warriori mehed tulid aga suure tahtmise ja hea emotsiooniga, sest nädal varem võideti mõneti üllatuslikult Suure- Jaanit.

Esimene poolaeg oligi kodumeeskonna poolt üsna rabe. Kuigi külaliste omaväravast said Otepää mehed juba 2. minutil 1:0 ette, siis kaitsemäng oli lohakas ning õiget rütmi ja minekut ei leitud. Valga kasutas suurepäraselt selle ära ning pooletunnise mängu järel oli seis 2:1 Warriorile! Otepää meestes see suurt paanikat veel ei tekitanud, sest mänguliselt domineeriti ning vastased olid pideva surve all. Viimased 12 minutit poolajast suudeti see surve ka väravateks vormistada, kui skoori tegid Taavi, Priit ja Marek. Seega mindi puhkepausile Otepää eduseisus 4:2!

Teiseks poolajaks tegi Otepää esimesed vahetused, ründesse toodi kiirust, jõudu ja pikkust Rauli näol, kes esimesel poolajal viibis veel noorteturniiril. Paraku kohe see soovitud tulemust ei toonud, hoopis Valga oli see, kes 50. minutil skooris- 4:3 Otepää poolt vaadatuna. Taaskord kodumeeskond küll domineeris, kuid rünnakul ei olnud lahendused kõige paremad või täpsemad. Warrior panustas eelkõige kontrate peale. 60. minutil tegi Priit kasti äärel kenasti vastasele ära ja pani mõõdetud tsenderduse Raulile, kes selle peaga kindlalt sisse lõi. 77. minutil taas samad mehed aktsioonis- väravasööt Priidult, värav Raulilt, seis 6:3! Järgmise nelja minutiga lõi Otepää veel kaks, esmalt Taavi filigraanse pealöögiga ning 81. minutil Siim Lehismets, kelle jaoks oli see esimene ametlik värav FC Otepää eest. Kirsi tordile lisas mängu lõpus Kivimeister, kes poolelt väljakult purjetas vastaste kasti ning tugeva löögiga palli lati alla vajutas. Mäng lõppes skooriga 9:3. Video väravatest leiad siit:

 

Järgmises voorus võtab Otepää vastu Suure- Jaani United`i, kellele esimeses voorus kaotati 3:1. Mäng pühapäeval kell 17, Tehvandil!