Noored ja naiskond osalesid turniiridel

Möödunud laupäeval 02.aprillil osalesid FC Otepää noorte võistkonnad Valgas Warrior Cupil. Üks võistkond mängis U13 vanuseklassis ning 2 võistkonda U11 vanuseklassis. Eesmärk oli anda võimalikult paljudele FC Otepää poistele, kes olude sunnil veel saalis treenivad, võimalus mängida suure väljaku peal nagu peagi algavatel Eesti Meistivõistlustel. Treener Martin Teder tõdes, et platsitunnetus ja arusaam, kuidas suurel platsil mängida, paranes mäng- mängult ning seega sai peaeesmärk täidetud.

10 võistkonna konkurentsis saavutasid U13 poisid tubli 4. koha ja U11 esimene võistkond jõudis välja finaali, kus tuli seekord FC Santose paremust tunnistada, kuid tugevas konkurentsis tasuks siiski väga tubli 2.koht! U11 teine võistkond, mis koosnes peamiselt poistest, kes alustasid jalgpalliga eelmisel aastal, võitles vapralt, kuigi seekord veel vastaseid üle mängida ei õnnestunud.

Samal ajal osales FC Otepää naiskond Elva Lahtistel meistrivõistlustel minijalgpallis. Alagrupis saavutati tubli teine koht ning lootusrikkalt vaadati veerandfinaali suunas. Paraku olid järgmised vastased juba kõvemast puust ning võitluslikes mängudes tuli tunnistada vastaste nappi paremust. Kokkuvõttes meie naiskonnale igati tubli 5. koht!