Esindusmeeskond alistas Põlva Lootose

Hooaja esimeses liigamängus sõitis FC Otepää esindusmeeskond külla Põlva FC Lootosele. Karikamängust saadud õnnetu kaotus oli unustatud ning mehed olid valmis võitluseks 3 punkti nimel.

Otepää proovis esimesest minutist initsiatiivi endale saada ning rohkem palliga mängida. See ka õnnestus ning esimene pooltund möödus valdavalt survega Põlva väravale. Suurepärast võimalust Otepää juhtima viia, omas Risko Eit, kuid paraku ei suutnud ta kaitsemängijate segadust kastis ära kasutada ning lähilöök läks napilt väravast mööda. Põlva otsis oma võimalusi pigem pika palliga või kiirete kontrarünnakutega, kuid tulutult. 36. minutil karistas Priit Lehismets külmavereliselt ära  vastaste väravavahi eksimuse, kui viimane eksis palli lennu hindamisel ning üle käte põrganud palli meie eelmise hooaja suurim väravakütt tagapostist peaga sisse koksas. Mäng jätkus samas taktis, kus Otepää pigem domineeris, kuid ka vastastel olid omad poolvõimalused. Otepää surve kandis uuesti vilja esimese poolaja lisaminutitel, kui Rene Levini nurgalöögi suunas peaga sisse Raul Lehismets, 2:0! Selle tulemusega esimene poolaeg ka lõppes.

Teine poolaeg kulges sarnaselt esimesele, mitmeid kordi said Otepää mehed väljaspoolt karistusala ohtlikult löögile, kuid need läksid napilt raamidest mööda. Ohtralt teeniti nurgalööke, millest üks, 73. minutil,  taas vilja kandis- terav tsenderdus  värava esimese posti suunas, kus kaitsemängija selle õnnetult oma väravasse suunas, 3:0! Kodumeeskond võitles aga vapralt edasi, et vähemalt auvärav kirja saada ning 80. minutil see neil ka õnnestus. FC Otepää mehed eksisid keskväljal sööduga, vastane lõikas palli vahelt ning täpsete söötudega mängiti Põlva ründaja löögile. Kuigi esimese löögi suutis Otepäälaste puurilukk Kaur Lõhmus tõrjuda, siis tagasipõrkunud pallile enam kätt vahele ei saanud, 3:1!  Otepää mehed ei lasknud aga meeleolul langeda ning 85. minutil vormistas Risko Eit lõppseisuks 4:1! Kolm punkti tabelisse ja sama võimsalt edasi!

Mängus Põlva vastu tegi Otepää eest debüütmängu Siim Lehismets, kes rohkem tuntud küll suusaradadelt, kuid nüüd loodab näidata sama taset ka jalgpallimurul. Järgmine mäng juba tuleval laupäeval kell 12.00 Valgas, kus vastaseks kohalik Warrior. Platsil näeme!