Esindusmeeskond kaotas hooaja esimese mängu

Hooaja esimeses mängus sõitis FC Otepää esindusmeeskond Tallinnasse, et väikeste karikavõistluste raames pidada mäng FC Castovanni Eagles`iga. Kuna meeskonna üheks hooaja eesmärgiks oli jõuda väikse karika mängudel võimalikult kaugele, olid mehed enne mängu ülimalt motiveeritud ning valmis võitluseks.

Esimene poolaeg algaski kohe korraliku survega vastaste värvale, mitmel korral sai ohtlikult löögile Martin Raid, kuid paraku ei õnnestunud vastaste väravavahti üle mängida. Priit Lehismets tekitas äärelt mitmeid võimalusi teravate läbimurretega kasti, kuid väravani siiski ei jõutud. Esimene poolaeg kulgeski pigem FC Otepää taktikepi all, kuid väravatearve jäi mõlemalt poolt avamata.

Teist poolaega alustas tervamalt kodumeeskond, Otepää ei leidnud kuidagi enda rütmi ning 64. minutil suutsid vastased nurgalöögi järgsest olukorrast juhtima minna. Siiski ei olnud Otepää veel enda viimast sõna öelnud- vahetusest sekkunud Rene Levin suutis 74. minutil realiseerida Lassmanni filigraanse tsenderduse, tuues tabloole viigiseisu 1:1! Sellisel seisul lõppes ka mängu normaal- ja lisaaeg ning mängu võitja otsustati penaltitega.

Esimesena asetas palli penaltipunktile võistkonna kapten Raul Lehismets, kes paraku ka kohe eksis. Vastaste väravavaht aimas löögisuuna ning oli õigel ajal jaol. Kuigi teised Otepää mehed löögil ei eksinud, suutis vastane realiseerida kõik 5 lööki. Seega napp ning kurb kaotus penaltiseerias FC Otepääle – 4:5.

Liigahooaeg algab esindusmeekonnal juba tuleval nädalavahetusel, kui sõidetakse külla Põlva Lootosele. Loodame, et mehed on karikamängust vajalikud järeldused teinud ning võit tuuakse koju!