Otepää koolide õpilased on Valgamaa parimad jalgpallis

16.aprillil toimusid Valga kunstmuruväljakul Valgamaa 1-5.klasside vahelised jalgpallivõistlused.

Otepää neljast koolist olid esindatud Otepää Gümnaasiumi, Pühajärve Põhikooli ja Puka Kooli võistkond. Kõigil kolmel koolil läks alagrupimängudes väga edukalt ja nii tuli finaalmängudes ka omavahel mõõtu võtta. Tasavägises poolfinaalis õnnestus Otepää Gümnaasiumil 1:0 Pühajärve Põhikooli võita ja sellega finaalikoht tagada. Sarnase tulemusega pääses teisest poolfinaalist edasi ka Puka Kool. Finaal kulges mõlemapoolsete võimalustega, kuid väravaid ei löödud ja nii tuli parim selgitada penaltidega. Suurepäraste tõrjetega viis Puka väravavaht oma võistkonna võidule. Otepää Gümnaasiumi võistkond pidi leppima 9 kooli konkurentsis väga tubli II kohaga ning 3.koha mäng oli juba Pühajärve Põhikooli show ja kindel võit ning pronksmedalid.