FC Otepää alustab 16. hooaega Eesti meeste meistrivõistlustel

Peatselt algaval jalgpallihooajal leiab FC Otepää esindusmeeskonna taas lahinguid andmas 3. liiga lõunatsoonis. Eelmised kaks hooaega madistati aste kõrgemalt – 2. liigas lääs/lõunatsoonis, kuid selleks hooajaks otsustati kolida aste madalamale. Esindusmeeskonnas kõik aastad ise mänginud ja pikalt ka treener olnud Martin Tederi sõnul oli sobiv hetk samm tagasi teha, et taas suureskoorilisi võite nautida ja uut energiat koguda.

Meeskonna tuumiku moodustavad ikka endiselt Otepäält pärit mängijad, kuid kahe hooaja vahel on toimunud ka mõningane uuenduskuur. Eriline rõõm on Aleksander Alevi liitumise üle, kes on peale pikka noortekarjääri FC Elvas otsustanud asuda oma kodulinna esindama. Meeskonda on aga lisandumas mitmed kogenud mängijad, kes kindlasti võistkonda sügavust lisavad ja ka ohtralt mängutarkust endaga kaasa toovad. Nimed jäävad esialgu veel saladuskatte alla – tulge mänge vaatama ja küll te neid juba märkate. Lisaks uuendustele väljakul naaseb meeskonna mänedžeri kohale Marko Laas, kes vedas meeskonda ka viimased hooajad 3. liigas. Marko sõnutsi on eesmärgiks liigavõidule käpp peale panna ja pealtvaatajatele ilusat mängu pakkuda!

Uus hooaeg toob kaasa ka kuhjaga nostalgiat. Sügisel valminud Kääriku kunstmurustaadion lausa kutsub mängima ja suur rõõm on, et FC Otepääl on võimalik varakevadised kodumängud nüüd ikkagi oma sünnikohas Kääriku karukoopas pidada. Hooaja avamängus 7. aprillil kell 17.00 võõrustatakse Kääriku kunstmuruväljakul Tartu Tammeka IV meeskonda. Tulge omadele kaasa elama ja väravatesadu vaatama!