Hõbemedalid Hillar Otto Memoriaalilt

FC Otepää ja FC Elva U13 vanuseklassi poistest moodustatud koondis nimega South Estonian Selection saavutas väga tugeva tasemega rahvusvahelisel turniiril teise koha.

Hillar Otto Memorial on taseme poolest üks Eesti tugevamaid turniire, kus sel korral osales 2006 vanuseklassis kokku 18 võistkonda Eestist, Soomest, Venemaalt, Lätist ja Valgevenest. Et sellise tasemega turniiril edukalt osaleda, siis otsustasime sel korral FC Otepää ja FC Elva tugevamatest poistest ühise võistkonna moodustada ja sinna kuulusid järgmised mängijad: Joonas Sakkis, Morten Oscar Orusaar, Steven Tamm, Uku Vähi, Peeter Alev, Ruuben Jaagant, Robin Mathias Müür, Aleksander Tigane, Karl-Markkus Metslind, Erik Ilves, Brandon Mikola Kaugesalu, Richard Siim Roos, Joonas Vähi, Rasmus Roio, Karl Vaht, Karla Mets

Esimene turniir sellise koosseisuga õnnestus väga hästi ning mängupilt muutus iga mänguga järjest paremaks. Kuni viimase mänguni püsisime kaotuseta, kuid viimases mängus soomlaste HJK Blue vastu pidime paraku tunnistama vastaste paremust. Esimese poolaja alguses said Helsinki poisid õnnega pooleks värava, kui meie väravavaht tõrjus palli vastu vastase jalga, kust see väravasse põrkas. Pärast seda riskisime viigivärava nimel ja hoopis vastastel õnnestus kontrarünnakutest skoorida.

Reede 06.aprill:
South Estonian Selection – FC Real Pro (LAT) 2:1 väravad: Müür 2
South Estonian Selection – Strela Pskov I (RUS) 1:1 väravad: Müür

Laupäev 07.aprill:
South Estonian Selection – FC Narva Trans 2:0 väravad: Vaht, Müür
South Estonian Selection – Vidzeme FC (LAT) 2:1 väravad: Müür, Alev
South Estonian Selection – FC Helios Tartu 1:0 väravad: Jaagant

1.-3. koha mäng:
South Estonian Selection – Tartu JK Tammeka 2:1 väravad: Jaagant, Uku Vähi

Pühapäev 08.aprill:
1.-2. koha mäng:
South Estonian Selection – HJK Blue (FIN) 0:3

Treenerid Martin Teder ja Laur Nurme

Järgmine võimalus South Estonian Selectioni poisse sini-must-valges vormis mängimas näha on juba 11.-12. mail Elva Nike Arenal, kui toimub rahvusvaheline turniir Elva Elite Cup. Turniiril osalevad selliste maailmakuulsate tippklubide kasvandikud nagu West Ham United (ENG), FC Köln (GER) ja Legia Warsaw (POL) – http://turniir.ee/elvaelitecup/teams?class=540