FC Otepää osaleb tänavu Eesti Meistrivõistlustel 6 võistkonnaga

2017 aasta jalgpallihooaeg on varsti algamas ja alljärgnevalt põgus ülevaade FC Otepää võistkondadest.

Vähem kui kuu aja pärast alustab FC Otepää esindusmeeskond oma hooaega EMV II liigas. Mäletatavasti võitsid Otepää mehed eelmisel hooajal III liigas 1.koha ja tagasid pääsu aste kõrgemale. See väljakutse võeti ka vastu ja seega mängib esindusmeeskond esmakordselt EMV II liigas. Tehvandi staadionil toimuvatel kodumängudel võib seega näha mitmete tuntute Eestimaa klubide võistkondasid nagu näiteks Tallinna FC Flora, Viljandi JK Tulevik, Pärnu JK Vaprus, FC Kuressaare ja Mart Poomi Jalgpallikool ehk FC Nõmme United. Lisaks konkureerime taas Tõrva JK-ga Valgamaa parima jalgpallimeeskonna tiitli nimel.

II liiga kalender ja kõik vastased on leitavad siit – http://jalgpall.ee/league.php?b=II.W/S&page_id=46

FC Otepää eelmise hooaja mängijatest suurem osa jätkab ka sel aastal. Lisaks on jalgpalli mängimise tuhin tagasi tulnud mitmetele endistel mängijatel ning on ka uusi nägusid, kes esmakordselt leidnud tee FC Otepää ridadesse. Vajadusel aitavad sel hooajal Otepääd duubelvõistkond Tartu Ülikool Fauna mängijad. Seega on FC Otepää algavaks hooajaks II liigas korralikult komplekteeritud ja valmis võitlusesse asuma!

Peale meeskonna mängivad EMV-l tänavu ka 5 noortevõistkonda – U14, U12, U11, U10 ja U9 vanuseklassides. Kõige vanemad poisid mängivad esmakordselt sarnaselt esindusmeeskonnale Tehvandi staadionil ja nooremad võistkonnad endiselt Pühajärve äärsel Aedlinna jalgpalliväljakul. Eesti Meistrivõistluste mängud algavad noortel alates aprillist, kuid aastaringselt osalevad noortevõistkonnad ka erinevatel turniiridel, kust sel aastal on juba esimesed karikadki koju toodud.