FC Otepää hooaja lõpuüritus

19.novembril toimus Otepää Gümnaasiumi aulas pidulik FC Otepää hooaja lõpetamine, kus tunnustati noorte gruppide tublimaid trenniskäijaid ja enim arenenud mängijaid, meeskonna ja naiskonna tublimaid, tänati toetajaid ning vaadati videopildis tagasi lõppenud hooajale.

Nagu viimastel aastatel juba tavaks saanud, siis oli taas tegu klubi läbi aegade edukaima hooajaga. Noortevõistkonnad saavutasid sel aastal erinevatel turniiridel rekordilised 8 esikolmiku kohta, naiskond võitis rahvaliiga Lõuna tsooni ning kõige krooniks võitis FC Otepää esindusmeeskond III liiga ning tõusis järgmiseks aastaks Eesti Meistrivõistluste II liigasse.

Sportlike tulemuste kõrval on suuri samme edasi teinud ka klubiline areng ja liikmeskond. Tänasel päeval mängib FC Otepääs jalgpalli 5 treeneri juhendamisel ca 240 inimest, kellest 185 on Otepää ja selle lähipiirkonna lapsed. Sellega on FC Otepää tõusnud Valgamaa suurima liikmeskonnaga spordiklubiks, mis suunab iganädalaselt ühiselt sportima sadu inimesi pakkudes samal ajal ka sportlikku eneseteostusvõimalust. See on võimalik vaid tänu paljudele toetajatele, koostööpartneritele ning sponsoritele:

Aitäh Otepää, Sangaste, Valgjärve ja Urvaste valdadele, koolidele ja lasteaedadele!

Aitäh toetuse ja hea koostöö eest Oti pubile, Rukki Majale, Tehvandi Spordikeskusele, Globalsoccerstorele ja MKS Disainistuudiole!

Ning suurimad tänud FC Otepää sponsoritele – Mapomets, Mapri Ehitus, Finlaid, Fripuit, ELH Palkehituse, Otepää Maja, EcoOil, Ecosauna Projekt, KML Auto, Karupesa Hotell ja LukuCentrum!

Pildigalerii üritusest leiab siit – https://www.facebook.com/pg/fcotepaa/photos/?tab=album&album_id=1362446197113342

Mõnusat jõuluaega!
FC Otepää