Otepää alistas viimases kodumängus Welco ning kindlustas kolmanda liiga võidu!

Laupäeval mängis FC Otepää esindusmeeskond Tehvandil oma selle hooaja viimase kodumängu, kus vastaseks Tartu JK Welco. Kuna vahed liigatabeli tipus olid olematud, saidki viimased kaks- kolm vooru otsutavateks. Eelkõige käis Otepää meestel võitlus just Tarvastuga, kellega oldi kogutud võrdselt 44 punkti.

Mäng Otepääl algas oodatult üsna närviliselt. Welco mehed olid ohtlikud eelkõige standardolukordades, kus suurte jõududega mindi Otepää karistusalasse. Kodumeeskond püüdis vastaseid lahti arutada nii pikema palliga, kui ka äärte pealt, kust mitmeid palle ka Welco värava alla mängiti, kuid väravani siiski ei jõutud. 39. minutil teenis Welco järjekordse nurgalöögi, millest sündis ka mängu esimene värav. Kuigi Otepää väravavaht lükati väravale eelnenud võitluses pikali, siis kohtunik seda ei näinud või kui nägi, siis ei pidanud vea vääriliseks. Koseri dialoog kohtunikuga seekord vilja ei kandnud ning 0:1 oli tõsiasi. Edasi jätkus armutu võitlus, kuid Otepää esimesel poolajal enam seisu tasakaalustada ei suutnud.

Teine poolaeg algas sarnaselt esimesele, kuid nüüd vajas Otepää  kiiret väravat. 47. minutil teenis Raul küljejoone ja karistusala vahelises alas karistuslöögi, mida läks sooritama sellel äärel head mängu näidanud Priit. Kuigi väljakul olevad mängijad ootasid kõik tsenderdust, siis Priit otsustas lüüa otse väravale. Kaval löök ette posti oli väravavahile ootamatu ning seekord tuli see pall võrgust võtta! 1:1 oli tablool ning taas oli võimalus hakata otsima võiduväravat. Otepääl oli suurepärane võimalus juhtima minna, kui Priit sai taas hea söödu äärele ning sealt otse ka suuna väravale võttis. Viimasel hetkel otsustas ta löögi asemel sööta rünnakule kaasa spurtinud Raulile, kes oli ka täiesti vaba, kuid Welco viimane kaitse sai jala söödule vahele ning hea rünnak luhtus. Welco leivaks olid endiselt nurgalöögid ning karistuslöögid, kuid Otepää kaitse pingelistel hetkedel pidas. 89. minutil juhtus aga see, mida oli väga vaja; Kivimeister pani enda väljakupoolelt pika palli, Risko jätkas selle  Raulile, kes kahe puutega mänguvahendi võrku naelutas, 2:1! Kuigi mängu lõpp oli ääretult pingeline ja Otepää jäi ka vähemusse, püsis seis muutumatuna ning vajalikud 3 puntki taas Otepääle!

Peale mängu selgus, et Tarvastu oli samal ajal peetud mängus kaotanud FC Tartule ning see tähendas, et FC Otepää oli kindlustanud enne viimast vooru kolmanda liiga (Lõuna tsooni) võidu. Viimases voorus sõidetakse külla SK Tääksile.