Esindumeeskond pidi tunnistama FC Tartu paremust

Pühapäeval mängis FC Otepää esindusmeeskond järjekordse liigamängu, kui Ülenurme staadionil astuti vastu FC Tartule. Tabeliseisu järgi oli oodata võrdset mängu, kus lisapinge pani peale asjaolu, et hooaeg on lõpusirgel ning 3 punkti ülimalt suure kaaluga.

Esimene poolaeg oli üsna võrdne, mõlemal võistkonnal olid omad võimalused juhtima minna, kuid paraku olid ründajad otsustavatel hetkedel ebatäpsed ning skoori avada ei õnnestunud. Palju oli võitlust keskväljal ning sama palju ka tehnilist praaki, eelkõige just Otepää meeste poolt, kes tihti eksisid lihtsate söötudega ning ei leidnud kuidagi head mängurütmi. Mõnel korral saadi siiski sööt ilusti liikuma, kuid hästi väljamängitud kohad löögiks või palli kastiviimiseks lõppesid kahjuks ebatäpse löögi või nurjunud tsenderdusega. Poolaja pausile mindi seega seisul 0:0 ning mängu saatus jäeti teise poolaja otsustada.

Teisel poolajal oli Otepää mäng ehk isegi näotum kui esimesel. Tartu seevastu oli kontrarünnakutel üsna ohtlik- mitmel korral mängiti keskväljal ennast mõne sööduga osavalt läbi ning ääreründajad valmistasid Otepää meestele hulgaliselt peavalu. Nuustaku mehed olid aga raskustes enda ründajate leidmisel ning Tartu seisis kaitses targalt. Kahel korral õnnestuski Tartu meestel ohtlikult äärelt läbi murda ning terav pall Otepää kasti viia. 54. minutil suunas palli õnnetult oma väravasse Siimar ning 74. minutil oli sarnases olukorras jaol Tartu ründaja, kes palli peaga sisse kõmmutas. Kuigi Otepää ei andnud alla ja andis kõik, et mänguseisu tasakaalustada, siis paraku retsepti selleks ei leitud. Nii tuli leppida üsna pettumust valmistava 0:2 kaotusega.

Uus mäng Otepää meestel juba laupäeval Väimelas, kui külla sõidetakse Navi Vutiseltsile. Tabeliseis on endiselt väga pingeline, loodame, et esindusmeeskond suudab võidupunktid koju tuua!