Otepää alistas väravaterohkes mängus Tannemi

Laupäeval ristasid Vastseliinas piigid kohalik Tannem ning neile külla sõitnud FC Otepää. Tabeliseisu silmas pidades ootas ees tõsine kohtumine, kuna Tannem oli esimest kohta hoidvast talvepealinna klubist maas vaid kolme punktiga. Fänne oli väljaku ümber kogunenud soliidne hulk ning häälekalt asuti peale avavilet omasid toetama.

Mäng algaski kohe tempokalt, väiksel väljakul oli palju võitlust ning olukorrad vaheldusid kiiresti. Esimesena tekkis võimalus skoorida kodumeeskonnal, kui kohtunik nägi Otepää karistusalas penaltiväärilist viga ning määraski 11 meetri karistuslöögi. Alliksoo lõi aga posti ning skoor jäi avamata. “Kui ise ei löö, lüüakse sulle”, kehtis ka seekord; järgmise tosina minuti jooksul skooris Otepää poolt kahel korral Raul, üks nendest penaltist. 2. minutit hiljem heastas Alliksoo enda eksimuse ning lõi 19. minutiks tabloole seisu 1:2 Tannemi poolt vaadatuna. Otepää keeras aga vunki juurde ning poolaja lõpuks said jala valgeks veel Priit, Koser ja Janar. Otepää läks pausile kindlana näiva 5:1 skooriga.

Teine poolaeg algas sarnaselt esimesele, palju võitlust ja võimalusi. Kuigi 54. minutil lõi Tannem ühe tagasi, siis Lassmann peatselt vastas Otepää poolelt, 6:2 külalistele! 70. minutil oli seis endiselt 6:2 ja tundus vaid vormistamise küsimus, et mäng rahulikult võidusadamasse tüürida, kuid Tannemi mehed polnud veel püssi põõsasse visanud- viimase 15 minutiga suutis kodumeeskond Otepää võrku sahistada veel 3 korral! See tegi mängu lõpuminutid eriti pingeliseks! Tannem sai iga väravaga indu aina enam juurde, kuid viigiväravani siiski ei jõutud, enne kõlas kohtuniku lõpuvile ning see tähendas Otepääle magusat kolme punkti.

Seega jätkab liidrina (4 vooru enne hooaja lõppu) endiselt FC Otepää, EMÜ ja Tarvastu punkti kaugusel. Tõenäoliselt võib liiga võitja selguda alles viimases voorus. Hoiame Otepää meestele pöidlaid!:)