Otepää valla meistrivõistluste kokkuvõte

09.juulil toimus Tehvandi staadionil traditsiooniline minijalgpalliturniir, mille peaeesmärk on endiselt kord aastas tuua kokku kõik Otepää ja selle lähipiirkonna jalgpallihuvilised.

Sõbraliku pallimängimise käigus selgitati välja ka paremusjärjestus ja tunnustati kolme parimat võistkonda Otepää valla meistrivõistluste medalitega. Seekordsel turniiril osales 49 kohalikku mängijat, kes jaotusid kuude võistkonda – neli FC Otepää mängijatest koosnevat tiimi (KiviMart, Levinmetsad, FC Kräu ja FC Otepää jalkanaised), JK Pedajamäe ja FC Elva Otepää. Kokku tuli suurepärases korras olevale Tehvandi staadioni jalgpalliväljakule palli mängima 49 kohalikku jalgpallihuvilist.

Turniiri võitis viigilise normaalaja järel toimunud pikas penaltiseerias endistest ja preagustest FC Otepää mängijatest koosnev võistkond nimega Kivimart, kelle koosseisus mängisid – Martin Raid, Martin Teder, Mart Kaur, Erki Külm, Andres Pärnik, Mihkel Kivimäe, Lauri Kivimeister ja Erki Kivimeister. Teise koha saavutas samuti peamiselt FC Otepää esindusmeeskonna mängijatest koosnev võistkond Levinmetsad ja kolmandale kohale tuli võistkond FC Kräu, kelle eest mängisid Otepää valla gümnaasiumiealised noormehed.