Tulemused Rootsi võistlusreisilt

01.-03.juulil osales FC Otepää teist aastat järjest Pitea Summergames’l. Seekordsel võistlusreisil Rootsi suuruselt teisele turniirile osales 23 FC Otepää poissi, kes mängisid neljas erinevas vanuseklassis. Poolte kaasatulnud poiste jaoks tähendas see rohkelt mänguaega, sest mängiti paralleelselt kahe vanuseklassi eest, kuid pisut tuli selle eest lõivu maksta tulemustelt.

Kõige nooremas, B9 vanuseklassis, kus lõpliku paremusjärjestust ei selgitatud, võideti kõik (v.a viimane) grupimängud suureskooriliselt ning rõõmu valmistas see, et värava said siin kirja kõik väljakul käinud poisid. Viimases mängus tuli aga vastastele loobumiskaotus anda, sest samal ajal oli kõigil poistel vaja vanema vanuseklassi eest mängida.

B10 vanuseklassi mäng läks turniiri käigus järjest paremaks ja kindlate võitudega jõuti 44 võistkonna konkurentsis poolfinaali. Ülivõitlusliku ja mõlemapoolsete võimalustega mängus Venemaa klubi Niva’ga tuli siiski tunnistada hilisema turniirivõitja paremust. Kolmanda koha mänguks aga enam tavapärast teravust ei jagunud ning väravateta normaalaja järel tuli hakata penalteid lööma. Seekord olid täpsema ja kindlama jalaga Leedu klubi FA Siauliai poisid ja seega sai FC Otepää B10 vanuseklassis tubli 4.koha.

B11 vanuseklassis sattusid ette väga erineva tasemega vastased ja ka mängupilt ning tulemus oli seega mänguti väga erinev. Mitmed alles hiljuti alustanud poisid said siin aga väärt karastuse ja põneva kogemuse. B12 vanuseklassis sattus FC Otepää võistkond alagruppi, kus kõik tiimid olid võrdsel tasemel. Paraku ei õnnestunud poistel tasavägiseid mänge enda kasuks kallutada ja nii tuli leppida alagrupis kolmandaks ja sellega seoses finaalmängudest välja jäämisega.

Muus osas kulges pikk võistlusreis ilma vahejuhtumiteta ja lisaks jalgpalli mängimisele said kõik kaasatulnud poisid väärt reisikogemuse ja põneva turniirielamuse osaliseks.

Kõik FC Otepää tulemused Pitea Summergamesilt leiab siit –

http://www.piteasummergames.se/2016,en/result/club/7991244/matches