FC Otepää oli kindlalt üle Põlva FC Lootosest

Enne mängupausile minekut pidas FC Otepää esindusmeeskond ära teise vooru esimese kohtumise Põlva FC Lootosega. Kuna esimene kohtumine toimus Põlvas, siis seekordne mäng leidis aset Otepää koduväljakul Tehvandil. Kodumeeskond oli mänguks hästi valmis, korralik koosseis oli kokku saadud ning  olenemata kurnavast kuumusest kõlas kell 17.00 avavile.

Otepääl oli plaan kohe alguses jõuvahekorrad paika panna- nii asuti vastaseid kõrgelt survestama, sundides Põlva mehi kiirustades söötma või pikemat palli mängima. Otepää jõulised ning kiired ründajad hakkasid sirgjooneliselt esimest väravat otsima ning kaua see ennast oodata ei lasknud, 3. minut, Raul palliga kastis, pall kindlalt taha nurka, 1:0! See seis püsis üsna pikalt, 30. minutil vilistas kohtunik mängu seisma, sest ülimalt kuuma ilma tõttu lubati mehed lühikesele joogipausile. Mäng jätkus ning 37. minutil andis Marek Tamm mõõdetud palli Priidule, kes karistusala joone lähistel palli rinnaga alla tõi ning põrke pealt palli sisse vajutas, 2:0! Poolaja esimsel lisaminutil oli taas aktsioonis Priit- suurepärane tsenderdus kastis palli oodanud Raulile, kes nahkkera peaga sisse lõi. Kuigi Põlva väravavahil oli käsi vahel, siis 3:0 oli tõsiasi.

Teine poolaeg oli sarnane esimesele, külalised küll proovisid, kuid enamus rünnakud neutraliseeriti eos ning märkimisväärset ohtu need Otepää väravale ei kujutanud. Kodumeeskond seevastu aga oli pidevalt väga ohtlik. 57. minutil mängis Taavi suurepärase söödu Raulile, kes kaitsete eest ära jooksis, väravaht suutis Otepää ründaja löögi küll tõrjuda, kuid tagasipõrganud pallil oli taas jaol Raul, kes terava nurga alt, palli uuesti värava suunas lõi. Pall tabas posti, kuid sinna jõudis esimesena Taavi, kes palli kindlalt põlvega sisse lükkas. Mees oli tabamusest siiralt õnnelik ning emotsioone tagasi ei hoidnud, 4:0! 63. minutil oli taas täpne võistkonna kapten Raul, kes realiseeris vanema venna hea sissejooksu ning söödu ääre pealt, neli minutit hiljem kasvatas eduseisu vahetusest sekkunud Risko, kes Laasiku täpse nurgalöögi kindlalt võrku paugutas, 6:0!  Kuigi Põlva mehed olid murtud, siis soov auväravat karukoopast kaasa võtta, oli ahvatlus omaette. See 78. minutil ka õnnestus- korralik sooritus Vladislav Mihnovitšilt, pall põrke pealt värava tagumisse nurka ning Otepää väravas seisnud Kaldin oli võimetu, 6:1! Lõppseisu vormistas 89. minutil Raul, kui suutis veelkord vastaste kaitseliini üle joosta ning palli kindlalt väravavahi selja taha lüüa. Tulemusega 7:1 mäng lõppes ning Otepää võttis taas “kohustuslikud” kolm punkti.

Nüüd on esindusmeeskonnal mängudest pisike paus ning teise ringi mängud jätkuvad augusti alguses. Esimese vooru lõpetas FC Otepää kolmandas liigas esikohal, loodame, et hea hoog jätkub ka sügisringis!