Pingelises mängus alistati võõrsil Tartu JK Welco II

Peale nappi kaotust kolmapäevases karikamängus Narva United`ilt (video: https://www.youtube.com/watch?v=6H1bFJbSmnQ ), oli esindusmeeskond võistlustules taas laupäeval, kui Annelinnas võõrustas FC Otepääd kohalik JK Welco II. Ilm mängijaid just ei soosinud, vihmasadu ei taandunud ka õhtuks, kui kõlas mängu avavile.

Kohtumist alustasid enesekindlamalt Welco mehed, mitmeid kordi murti ohtlikult Otepää kasti ning hullemast päästis vaid Otepää puuriluku Kaldini tegutsemine, kes näitas suurepärast tõrjetööd joonel. Otepää ei suutnud kuidagi rütmi leida ning kohati tundus, et Welco meeste “tuhh” on Otepää meestele tõsiselt üle jõu käiv. 27.minutil karistati Otepää uimane mäng ära, kui Puusepp Otepää kaitsemängijate eksimuse ära kasutas, 1:0 Welco ees! Peale seda hakkasid vaikselt ärkama Otepää mehed, Lehismetsad külvasid vastaste karistusalas järjepidevalt paanikat ning järgmise 10 minutiga tegid skoori nii Raul kui Priit, seis 36. minutiks 2:1 Otepääle! Poolaja lõpus lisas ühe veel Priit, kes realiseeris Martini (Teder) hea läbimurde ning suurepärase tsenderduse kasti äärelt. Tugev pealöök lati põrkest ning väravavaht oli võimetu. Poolaeg 3:1 Otepääle!

Teine poolaeg möödus valdavalt tugevas võitluses keskväljal, Welco mehed suunasid aina rohkem jõude rünnakule ning Otepääl tekkis seega rohkem ruumi ja võimalusi kiireteks vasturünnakuteks. Tartu meeskond oli ilmselgelt hädas külaliste kiirete ründajatega, mitmel korral pääses ohtlikult minema Raul, kuid vahest oleks pealelöögi asemel otsima kaaslasi tagapostist, kust ehk tee väravani oleks olnud lihtsam. Pall käis veel korra Welcolaste postis, kuid vastaseid “murdva” väravani Nuustaku mehed ei jõudnud. Hoopis Welco oli see, kes mängu lõpus, 89. minutil korra veel skooris, seis 3:2 ning viimased minutid taas väga närvilised! Õnneks suutsid Otepää mehed võõrustajate viimased rünnaku üritused neutraliseerida ning magusad kolm punkti tabelisse kirjutada.

FC Otepää esindusmeeskond on taas kodupubliku ees tuleval pühapäeval, kui Tehvandil mängitakse SK Tääksiga. Tule kindlasti staadionile, sest oodata on tulist ja põnevat mängu!