FC Otepää U11 võistkond võitis Tammeka Cupi

11.-12.juunil osalesid kolm FC Otepää noorte võistkonda Tartus Tammeka Cup-l. Varasematel aastatelgi Otepääle edukas olnud turniir lõppes sarnaselt ka sel aastal.

FC Otepää U11 vanuseklassi poisid võitsid teist aastat järjest oma vanuseklassis esikoha. Tuleb tõdeda, et ütlus „tiitlit kaitsta on raskem kui võita“, peab paika. Nimelt algas turniir U11 poistel esimeses mängus kohe kaheväravalisse kaotusseisu jäämisega. Sealt edasi läks aga kõik tõusvas joones mäng-mängult paremaks – alagrupis võideti kindlalt Põlva FC Lootost, TJK Legionit ja ka FC Tiigrid II võistkonda. 16 võistkonnaga turniiril pääsesid alagrupi võitjad otse poolfinaali, kus FC Otepää oli parem korraldajaklubi JK Tammeka võistkonnast. Finaalis läks FC Otepää kaks korda juhtima, kuid Tartu FC Helios suutis mõlemal korral viigistada. Penaltiseerias olid Otepää poisid aga kindlama jalaga ja nii toodigi selles vanuseklassis Tammeka Cupi tiitel teist aastat järjest Otepääle. Võistkonnas mängisid: Joonas Sakkis, Morten Oscar Orussaar, Ruuben Jaagant, Steven Tamm, Uku Vähi, Robin Mathias Müür, Peeter Alev, Remi Hiir, Tobias Vernik, Simmo Vernik, Silver Nõgols ja Henri Hein.

FC Otepää U12 vanuseklassi poisid mängisid B turniiril ehk tugevuselt teise taseme turniiril, kuna võistkonnas olid mitmed alles eelmisel aastal jalgpallitreeningutega alustanud poisid. Kahe päeva jooksul näitasid poisid FC Otepääle omast väga võitluslikku mängu ja lõpetasid turniiri kuue võistkonna seas 4. kohaga.

FC Otepää U9 võistkond osales taseme järgi kolme erinevasse alagruppi jagatud turniiril kõige tugevamas konkurentsis. Enamus mängud kulgesid tasavägiselt, kuid lõppesid siiski vastaste napi paremusega. Kuigi võidurõõmu seekord nautida ei saadud, võitlesid lapsed väärikalt lõpuni ning kuna paremusjärjestust ei selgitatud sai ka FC Otepää võistkonna pingutus medali ja diplomiga premeeritud.

Kõik tulemused leiab siit – http://cup.tammekacup.com/est/ajakava-ja-tulemused