Aprilli ja mai noortemängude kokkuvõte

FC Otepää osaleb sel aastal noorte Eesti Meistrivõistlustel 5 võistkonnaga – klubi kõige vanem noortevõistkond mängib U13 (2004-2005.a.) vanuseklassis, kaks võistkonda osalevad U11 (2006-2007.a.) ja veel kaks tiimi U9 (2008-2009.a.) vanuseklassides.

U13 vanuseklass alustas mängudega 23.aprillil ja mängud on läinud tõusvas joones. Loodetavasti see nii ka jätkub, sest kolmandik võistkonnast on trennis käinud vähem kui pool aastat ning mitme erineva piirkonna poiste kokkumäng pole veel kõige ladusam, kuid mäng-mängult on edasiminek selgelt märgatav. FC Otepää U13 mängude tulemused:

• Tartu FC Santos I vs FC Otepää – 11:0
• FC Elva Valge vs FC Otepää – 2:0
• Tartu FC Helios Kollane vs FC Otepää – 3:2
• FC Otepää vs Tartu JK Tammeka II – 3:1
• FC Otepää vs Tartu FC Santos I – 0:9

U11 vanuseklassi võistkonnad koosnevad samuti erinevate FC Otepää treeningpiirkondade (Otepää, Pühajärve, Saverna, Keeni, Kuldre) poistest, kellest pooled alles eelmisel aastal klubi treeningutega liitusid. Seepärast mängime ka tugevuselt teises grupis, et alles alustanud poiste jaoks tase vastuvõetav oleks. Kogenud liidrite vedamisel on mõlemad võistkonnad seni kõik mängud ka võitnud. Tänu tugevatele kaaslastele on hiljem jalgpalliga alustanud poisid saanud kõvasti enesekindlust ning juba praegu suure arengu edasi teinud. FC Otepää U11 võistkondade tulemused:

• Valga FC Warrior vs FC Otepää kollane – 5:8
• FC Otepää Kollane vs Viljandi JK Tulevik – 7:0
• FC Otepää Must vs Valga FC Warrior – 3:1
• Põltsamaa JK Sport vs FC Otepää Kollane – 2:6
• Viljandi JK Tulevik vs FC Otepää Must – 1:3
• Põltsamaa JK Sport vs FC Otepää Must – 2:3
• FC Otepää Kollane vs Tartu JK Tammeka II – 8:2

U9 vanuseklassi Eesti meistrivõistlused toimuvad turniiri süsteemis. Avavoor toimus 28.mail Aedlinnas, kus oli kohal meeldivalt palju lapsi ja nende vanemaid. Mõlema FC Otepää U9 võistkonna mäng oli esimeses mängus üsna rabe, ent läks turniir käigus paremaks. FC Otepää U9 võistkondade tulemused:

• FC Otepää Must vs Suure-Jaani United – 2:6
• FC Otepää Kollane vs FC Ülenurme – 2:3
• FC Otepää Must vs FC Ülenurme – 7:1
• FC Otepää Kollane vs Suure-Jaani United – 0:3

Lisaks Eesti Meistrivõistluste mängudele korraldasime emadepäeva eelsele õhtul esmakordselt palli mängimise emadele, kes proovisid palli väravasse saata nii laste vastu kui koos nendega. Veel pidasid mai kuus FC Otepää U13 ja U11 võistkondade poisid Tehvandi staadionil ühe sõpruskohtumise Soome klubi Vantaan Jalkapalloseura’ga.

Juunis ootab FC Otepää noorte võistkondasid ees taas tihe kuu – jätkuvad Eesti Meistrivõistluste mängud, osaleme mitme võistkonnaga Tammeka Cup-l, Kuldres toimub Jalgpalli Suvelaager ning kuu lõpus osaleme 4 võistkonnaga Pitea Summergames’le Põhja-Rootsis!