Laste jalgpalliturniiri Otepää Cup 2020 kokkuvõte

30.juuli kuni 02.august toimus Tehvandi staadionil 11 korda laste jalgpalliturniir Otepää Cup. Turniiril osales 17 erinevat klubi 82 võistkonnaga ja ca 800 lapsega. Nelja päeva vältel peeti suurepärasel Tehvandi staadionil kokku 211 mängu. Esmakordselt toimusid võistlused osades vanuseklassides kahes tugevusgrupis.

Kõige edukamad klubid Otepää Cupil olid sel aastal Tammeka Jalgpallikool ja FA Tartu Kalev. FC Otepää võistkonnad mängisid kolmes vanuseklassis. Kõige edukamalt läks FC Otepää U13 võistkonnal, kes saavutas 2008 vanuseklassi B-taseme turniiril I koha! Väga tublid olid ka U11 poisid, kes lõpetasid penaltiseeria võidukalt ning tulid 2010 vanuseklassi B-taseme turniiril III kohale! Pildigalerii leiab FC Otepää Facebooki lehelt ning kõik tulemused on üleval turniiri kodulehel – cup.fcotepaa.ee

Täname kõiki, kes aitasid kaasa turniiri edukasse korraldamisse ja suur aitäh eraldi toetuse eest Ugandi Resto’le ja Fripuit’le!