Esindusmeeskond pidi vastu võtma järjekordse kaotuse

Maikuu esimesel päeval sõitis FC Otepää esindusmeeskond külla EMÜ SK-le. Uuenduskuuri läbinud Annelinna kunstmuru väljak oli ideaalses korras ning mängimist soodustas ka suurepärane päikseline ilm. Võistkonnad olid valmis heitlema kolme punkti eest.

Paraku algas mäng Otepää jaoks õnnetult, juba 3. minutil oli pall Otepäälaste võrgus. Vastased kasutasid ideaalselt ära Otepää uimase alguse ning ebakõla kaitseliinis, kui palliga tõusnud poolkaitse lükkas üsna lihtsa söödu kaitseliini vahelt ründajale, kellel ei tekkinud realiseerimisega probleeme, Otepää taga 0:1! Tundus justkui, et Otepääl on võimu ja kiirust rohkem, kuid paraku eksiti tihti lihtsate söötudega või jäädi nendega pisut hiljaks. Kuigi meestel oli mängurütmi leidmisega raskusi, suutis Janar Tamm nurgalöögijärgsest olukorrast tuua tabloole viigiseisu 1:1! Tosin minutit hiljem eksis taas Otepää kaitseliin- sööt liini vahelt läbi ning äärepealt sissejooksnud ründaja lükkas palli kenasti taha nurka. Otepää taas kaotusseisus, 1:2! Meie mehed ei andnud alla, tehti kõik selleks, et uuesti viigistada, Priit Lehismets tabas mitmel rünnakul järjest väravaraame, kuid paraku lähemale esimene poolaeg rohkem ei jõutud.

Teine poolaeg algas Otepää survega, oli mitmeid poolvõimalusi, kuid nagu viimastel mängudel tavaks, ei suudetud neid väravaks realiseerida. 59. minutil taas Otepää ohtlikult vastaste karistusalas ja seekord Risko ei eksi, tablool 2:2! Otepääl kõik võimalused veel võit vormistada, kuid 3. minuti hiljem taas pall õnnetult Otepää väravas. Vastased mängisid pika palli Otepää karistusalla, kus ründaja seda varbaga alla tahtis võtta, kuid selleni siiski väga mugavalt ei ulatunud. Olude sunnil väravas seisnud Rene Levin oli aga pallile vastu tormanud, lootes ründajat ennetada, kuid vastase “kehv” pallikontroll oli täpselt kaarega üle Rene pea ning väravasse, 2:3! Otepää pidi hakkama veel rohkem suruma, et midagi veel päästa, kuid paraku läksid asjad ainult allamäge. 83. minutil karistasid vastased kiirrünnakust taas- seis 2:4 Otepää pool vaadatuna. 85. minutil sai Rene punase kaardi ning pidi väljakult lahkuma, seega oli Otepää lisaks kaotusseisule veel ka vähemuses. Kuigi lisaminutitel suutis  Risko kaotusseisu minimaalseks mängida, siis enamat ei suudetud ning vastu tuli võtta õnnetu 3:4 kaotus.

Järgmine voor mängib Otepää kodus, Tehvandi staadionil, kus vastaseks hetkel kolmanda liiga liidemeeskond Tartu Ülikool Fauna. Ülioluline mäng, kus Otepää mehed peavad taas näitama enda sisu ning isu jalgpalli vastu, mis viimastes mängudes on olnud pisut kahvatu. Kõik staadionile kaasa elama. Avavile pühapäeval, kell 17.00!