FC Otepää 2019 aasta hooaja lõpupeo kokkuvõte

Tänavune Jalgpalliklubi FC Otepää hooaja lõpetamine toimus taas FC Otepää sünnikohas Kääriku Spordikeskuses.

Vaatasime tagasi lõppevale hooajale, tunnustasime meie klubi tublimaid jalgpallureid ja tänasime klubi sponsoreid ja koostööpartnereid. Kui varasemalt on hooaja lõpetamisi ilmestanud humoorikad vahepalad, siis sel korral rääkisid video vahendusel oma lõppenud hooajast peamiselt FC Otepääst tuule tiibadesse saanud mängijad ja nende vanemad (video leiad siit) ning treenerid (video leiad siit). Nimelt oli see meie klubi jaoks esimene kasvatajaklubi hooaeg. Suur rõõm on kuulda, et mängijad on oma valikutega rahul ja naudivad uusi väljakutseid tugevamas konkurentsis ning endiselt osaletakse erineval moel ka FC Otepää tegemistes. Soovime teile kõigile põnevat ja emotsiooniderohket teekonda oma unistuste poole liikumisel!

FC Otepää noorte jaoks oli aga hoolimata muutustest väga edukas hooaeg. Oleme endiselt noorte jalgpallis Lõuna-Eestis arvestatav tegija – erinevatelt turniiridelt tõi meie järelkasv sel hooajal 7 esikolmiku kohta. Noorte rahvaliiga võistkond, kes mängib jalgpalli puhtalt lõbusa ajaveetmise eesmärgil, võitis kõik mängud! Sel aastal 10ndat korda toimunud laste jalgpalliturniir Otepää Cup on paljude Eesti klubide jaoks iga-aastane põhjus taas Nuustakule tulla ja parimaid jalgpalli mängimise tingimusi nautida.

FC Otepää esindusmeeskond kordas 2019 aastal oma ajaloo parimat tulemust ja võitis taas III liiga lõunatsooni. Teist korda ajaloos mängisime Ale Coq Arenal, aga esimest korda Väikeste karikavõistluste finaalis. Sel korral jäi võidukarikas veel Otepääle toomata, kuid palju ülilahedaid mälestusi ja väike peatükk taas FC Otepää ajalukku said siiski kirja.

Sellest hooajast on FC Otepääs jälle tegusid tegemas mängija nimega Ojaste… nimelt liitus meiega Valgast pärit väravavaht Ermo Ojaste, kes tegi auhindade jagamisel peaaegu puhta töö võites kolm auhinda – ilusaim värav (ca 85 meetri kauguselt oma karistusalast), parim uustulnuk ja kasulikuim mängija!

Et hooaja lõpetamisel ikka nalja ka saaks astus pärast tunnustamisi lavale Estonia Comedy stand-up artist Roger Andre ning peo lõpetasime taas auhindade loosimise ja tordisöömisega. Pidu pani hooajale ilusa punkti ja soovime kõigile klubi mängijatele ja nende peredele ning meie toetajatele rahulikku jõuluaega ning kohtumiseni juba uuel hooajal!

Pildid hooaja lõpetamisest leiab siit.