FC Otepää 2018 aasta hooaja lõpupidu

Tänavune klubi suur hooaja lõpupidu toimus Kääriku Spordikeskuses – kohas, kus 15 aastat tagasi FC Otepää sünnilugu alguse sai.

Hooaja lõpetamine algas Kääriku kinosaalis piduliku osaga, kus vaatasime meeleolukalt tagasi lõppevale hooajale, tunnustasime meie klubi tublimaid jalgpallureid (pildil) ja tänasime klubi sponsoreid ja koostööpartnereid. Tuju hoidsid üleval lõbusad vahepalad, millest menukaim video lapsevanemate pärlitest on järelvaadatav siit – https://www.facebook.com/fcotepaa/videos/587900734993341/

Pidulik osa lõppes sel korral hämmingus nägudega, sest üllatusesinejana astus rahva sekka Eesti mustkunsti grand old man Erich Udras.

Pärast pidulikku osa ootas ees kerge tort ja lõbus sport. Spordikeskuse saalis oli kohal Eesti parim trikijalgpallur Eno Lints, kes lastele palliga trikitamist õpetas. Toimus mõõduvõtt inimlauajalgpallis ja traditsioonilises lauajalgpallis ning proovida sai meelelahutuslikku mullijalgpalli. Lisaks arutles lapsevanematega noorte toitumise ja une teemadel Eesti jalgpallikoondise füsioterapeut Ott Meerits.

Pidu pani hooajale ilusa punkti ja soovime kõigile klubi mängijatele ja nende peredele ning meie toetajatele rahulikku jõuluaega ning kohtumiseni juba uuel hooajal!