Esindusmeeskond alistas Valga

Laupäeval mängis FC Otepää esindusmeeskond oma teise vooru kohtumise Valga FC Warriori vastu. Mäletatavasti oli Otepää esimesest voorust teeninud kindla võidu Põlva Lootose üle, seevastu Valga alustas liiga hooaega suure kaotusega Suure- Jaanile. Siiski oli oodata tulist lahingut, kus kergelt midagi ei anta.

Kell 12:00 anti avavile ning Otepää asus kohe mängu domineerima. Juba esimestel minutitel ohustati vastaste väravat, kui Risko pääses Warriori väravavahiga üks- ühele, kuid paraku jättis realiseerimine soovida.  Otepää surus edasi, ülekaal tundus olevat ilmselge. Mängu 22. minutil kandis surve lõpuks ka vilja- Priit Lehismets näitas oma kiirust ja teravust, tungides ääre pealt vastaste karistusalla ning sealt leidis täpse sööduga Martin Raidi, kes mänguvahendi külmavereliselt võrku lükkas, 1:0 Otepääle. Kaks minutit hiljem oli taas põhjust rõõmustamiseks- Janar Tamm realiseeris Priidu nurgalöögi võimsa pealöögiga, 2:0! Valga otsis oma võimalusi eelkõige pika palliga, kuid midagi väga ohtlikku esimese pooltunni jooksul tekitada ei suutnud. Kuigi Otepää omas veel hulgaliselt võimalusi, siis poolaja lõpus karistas hoopis Valga ära Otepää kaitsemängijate passiivsuse ning puhkama mindi minimaalsel eduseisul, 2:1, Otepää poolt vaadatuna.

Teine poolaeg algas sarnaselt esimesele, korralik surve Otepää poolt, mis 47. minutil ka väravaks realiseeriti-  Valga mängijad ei suutnud palli värava eest puhtaks lüüa ning Risko selle lõpuks mõnelt meetrilt sisse toimetas, 3:1! Mõned minutid hiljem (51. min) teenis Martin Raid Otepää kasuks penalti, mida Martin Teder seekord realiseerida ei suutnud. Meeste tuju see oluliselt ei mõjutanud, sest  70. minutil kõmmutas Priit Lehismets vasakuga Otepäälaste 4. värava. 79. minutil näitas taset Indrek Koser, kes oli ennast väravaesises saginas õigesse kohta sättinud ning palli võrku toimetas. Valga oli murtud ning üksikud rünnakuüritused Otepää väravale ohtu ei kujutanud. 85. minutil lisas vahetusest sekkunud Rene Levin veel ühe värava ning seega lõppseisuks 6:1 Otepääle.

Järgmine mäng Otepää esindusmeeskonnal juba pühapäeval Viljandis, kus kohtutakse Suure- Jaani United`iga, kes pole sarnaselt Otepääga, kaotusekibedust veel tundnud.  Edu mängijatele!